Persoonlijk

Voor elke klant selecteren wij een persoonlijke account manager. Deze staat 24/7 geheel en alleen tot uw beschikking. Zodoende kan hij/zij zich volledig toewijden aan al uw wensen en vragen. Hij/zij zijn uw ogen in de belangrijkste productiegebieden en zal u regelmatig informeren over alle nieuwe trends en ontwikkelingen.

Exclusief

Mochten wij zaken met u doen, zal er nooit sprake zijn van belangenverstrengeling. Als wij u leveren betekend dit automatisch dat wij uw belangrijkste concurrenten NIET leveren of zullen gaan beleveren.

Service

Wij kijken en denken samen met u mee tot aan de winkelvloer. Samen met u creëren wij zo efficiënt mogelijk binnen de beschikbare ruimte een optimale en/of unieke “Look” voor uw bloemen en planten. Het vergroten van uw omzet en het reduceren van winkelafschriften behoren tot onze kernopgaven.

Roca Plant, uw 24/7 partner in business!

Roca Plant is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop van bloemen en planten en aanverwante artikelen. Onze klanten zijn supermarktketens, bouwmarkten, Tuincentra’ s en interieurketens. Neem gerust contact met ons op om te informeren hoe wij iets voor u kunnen betekenen!

Bezoek-/Leveringsadres: Rietwijkeroordweg 48 – 1432 JE Aalsmeer